Surat Pembaca (Pentings)….

Salamolekom, Anak-anak sadayana.

Ini tokoh lama mau turun ke grumbule cah enom-enom, yang kasebut internyeknyekan (sorry boss, aq gak bisa bilang internet).

Gini lho bocah-bocah kabeh, saya ngucapin selamet kepada kamu semua nyang telah ngumpul di situse wong Sulang. Mudah-mudahan dengan munculnya grumbul web ini menambah keakraban wong Sulang, cilik gedhe anom tuwa lanang wadon, brungkat kimpul kerig lampit dho njegur kene kabeh.

Salam buat Sang pelopor Dwiyoga Sug Iman, Yudhil Alif Bengkong, Sapi Perahan Brang wetan, Gus Gobang Jetemede (alias cah Ndhologan), dan lain-lain (khusus Wowod & amp; Ndura gak tak salami, mundha gedSe ndhaHe).

Dan selanjutnya nyang pengin konek dengan Mbah Dhalang TOP (terjemah bebas: Tanpa Opah Purun, alias dhalang amatir tir tir) silahkan kirim mail di Masjup_sulang@yahoo.com. Pasti anda semua dijamin semakin gendheng. Bravo cah Sulang, bravo Sulang Online, Bravo desa.sulang@gmail.com, Wasalam.

Klik foto Pak Jup

Tanggapan editor:

Sugeng Rawuh, Pak Jup. Wah, tentu saja teman-teman yang gemar cangkruk di Sulang online makin berbesar hati atas kunjungan Panjenengan. Lha gimana tidak, wong ing atase ming panggonan masih ting jegadul gini kok sudah kerawuhan seniman hebat. Jarang lho ada sesepuh yang bersedia merangkul anak-anak muda. Semoga Pak Jup sekeluarga selalu mendapat berkah Allah SWT. Ayo, Cah, dikomentari. [s]

8 thoughts on “Surat Pembaca (Pentings)….

  1. Dhuh anakku sing huayu dhewe sak brang wetan, koq nggak mecungul-mecungul si ndhuk. Mbok metuwo tah, awak peno nek metu ameh dinobatno mbarek sing nduwe grumbul lo! oye Ik.( Sorry rek, aku nganggo gayane Gus Gobang nek pinuju kesepian)

  2. Halo, Gus Gobang yang di Malang sana. Yok opo sampeyan tah, gak iseng ndok internyeknyekan tah Gus, ki enek berito penting nggo awak peno, po gak kroso tah! Jajal peno bukak nggon artikel sing huanyur. ndhok kono awak kon sing dirembug. Mudheng tah! oye oye.

  3. Sugeng rawuhhhh… Pak Jup….. kangen kalian ceritane pak! sing bahasa nasional utawa sing bahasa jawa….. (Dagelan Lasirin ipun di inggahke wonten internet nggih sae lo Pak…..)

  4. assalamu alaikum…..

    lama gak jumpa…

    piye kabare sulang? aku kemaren mudik, tapi tgl 2 sudah cabut lagi..

  5. (pak) masjup sugeng rawuh,kok ngak sekalian ngisi artikel ,berbagi pengalaman buat yang muda2 ini,nanti langsung dapat jabatan sebagai kontributor senior lho ……( opahe tanya pd editor….he-he..)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s